Suomessa lapsena asunut norjalainen shakkinero juhli taas MM-titteliä –  Magnus Carlsen vankisti asemaansa kaikkien aikojen parhaana
Suomessa lapsena asunut norjalainen shakkinero juhli taas MM-titteliä – Magnus Carlsen vankisti asemaansa kaikkien aikojen parhaana

PeliPerjantai: Shakin SM-kisojen kärkikamppailu Pekka Köykkä - KvM Sampsa  Nyysti - YouTube
PeliPerjantai: Shakin SM-kisojen kärkikamppailu Pekka Köykkä - KvM Sampsa Nyysti - YouTube

SHAKKI Suomen mestaruus 20230407 1957 Aalto Köykkä - YouTube

500 vuotta vanhat säännöt toimivat yhä – shakki kehittää lasten  tarkkaavaisuutta ja ongelmanratkaisukykyä - Kauhajoki | HS.fi
500 vuotta vanhat säännöt toimivat yhä – shakki kehittää lasten tarkkaavaisuutta ja ongelmanratkaisukykyä - Kauhajoki | HS.fi

Shakkilinnan väki – Shakkilinna

Lauttasaaren Suomalainen Shakkikerho: elokuuta 2018 | Helsinki | Shakki

Vammalan Shakkikerho voitti hopeaa Jyväskylässä joukkuepikashakin SM-kilpailussa,  Tyrvään Sanomien toimittaja haastoi Arto Satosen shakkiotteluun - Urheilu -  Tyrvään Sanomat
Vammalan Shakkikerho voitti hopeaa Jyväskylässä joukkuepikashakin SM-kilpailussa, Tyrvään Sanomien toimittaja haastoi Arto Satosen shakkiotteluun - Urheilu - Tyrvään Sanomat

Nuorten SM-kisat pelattu, Volter Aapola nappasi U12 sarjan mestaruuden –  Etelä-Vantaan Shakki ry – EtVaS
Nuorten SM-kisat pelattu, Volter Aapola nappasi U12 sarjan mestaruuden – Etelä-Vantaan Shakki ry – EtVaS

Seurajoukkueiden SM-sarjat - Jyväs-Shakki ry

Lauttasaaren Suomalainen Shakkikerho: 2018 | Helsinki | Shakki

JSM-kausi jatkui voitoilla ja tappioilla – Etelä-Vantaan Shakki ry – EtVaS

Askolassa Lions-liiton SM-shakkiturnaus

Naisten shakin SM 2018 alkaa | Suomen Shakkiliitto

Tällä viikolla 18 vuotta täyttävä... - Suomen Shakkiliitto | Facebook

Shakin koululaisten SM-kilpailuja käydään Akaassa tänä viikonloppuna -  Uutiset - Aamulehti
Shakin koululaisten SM-kilpailuja käydään Akaassa tänä viikonloppuna - Uutiset - Aamulehti

Koululaisten SM Akaassa 24.–25.11. | Koulushakki

SHAKKI Suomen mestaruus 20230407 2018 Aalto Köykkä - YouTube

ESBC - Sadepäivän ratoksi Tomi Tocklinin kisaraportti viime viikonlopun  Shakin (50v+) SM-turnauksesta:  https://esbc.fi/articles/ajankohtaista/tomi-tocklinin-kisaraportti-shakin-sm-kisoista/  | Facebook
ESBC - Sadepäivän ratoksi Tomi Tocklinin kisaraportti viime viikonlopun Shakin (50v+) SM-turnauksesta: https://esbc.fi/articles/ajankohtaista/tomi-tocklinin-kisaraportti-shakin-sm-kisoista/ | Facebook