Löysää kampus mahdollinen koripallo kolmen pisteen raja Keksiä Muuten Sula, sula, sula

Koripallokentän mitat ja koot - OnCourt Online

Jussi Laakso EM-välieräjoukkue Unkarista: ”Puhumme todella kovalaatuisesti  ryhmästä”
Jussi Laakso EM-välieräjoukkue Unkarista: ”Puhumme todella kovalaatuisesti ryhmästä”

Pieni koripallon sanakirja | Leppävaaran Pyrintö ry.

Aamulehti Chicagossa: Lauri Markkanen ratkaisi kylmänviileällä korilla  Bullsin voiton - Urheilu - Aamulehti
Aamulehti Chicagossa: Lauri Markkanen ratkaisi kylmänviileällä korilla Bullsin voiton - Urheilu - Aamulehti

Huikea koripalloennätys – 31 kolmen pisteen heittoa minuutissa! – Stara

Mieletön trilleri! Korisliigan ratkaisu siirtyy Helsinkiin - Koripallo -  Ilta-Sanomat
Mieletön trilleri! Korisliigan ratkaisu siirtyy Helsinkiin - Koripallo - Ilta-Sanomat

Markkasen kolmen pisteen kori ottelun loppuhetkillä lopetti vastustajan  pyristelyt | Urheilu | Uusimaa
Markkasen kolmen pisteen kori ottelun loppuhetkillä lopetti vastustajan pyristelyt | Urheilu | Uusimaa

Kokemus puhuu: ”Herroilla on kokemusta koripallosta yli 300 vuotta” |  Tapiolan Honka ry
Kokemus puhuu: ”Herroilla on kokemusta koripallosta yli 300 vuotta” | Tapiolan Honka ry

Koripallon säännöt kannattaa tuntea ennen pelaamista

PELISÄÄNNÖT
PELISÄÄNNÖT

Koripallo - Wikiwand

Miami pani pallon töihin – Utahille jälleen kitkerä tappio | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
Miami pani pallon töihin – Utahille jälleen kitkerä tappio | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Kenttäviivat uusiksi 1.7.2010 alkaen

Utah taipui viimeisellä minuutilla kolmanteen peräkkäiseen tappioon –  "painajaismaisen" Markkasen kolmostarkkuus oli kadoksissa | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
Utah taipui viimeisellä minuutilla kolmanteen peräkkäiseen tappioon – "painajaismaisen" Markkasen kolmostarkkuus oli kadoksissa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Koripallon MM-kisat: MTV seurasi avausottelua Suomi–Australia, 72–98 -  MTVuutiset.fi
Koripallon MM-kisat: MTV seurasi avausottelua Suomi–Australia, 72–98 - MTVuutiset.fi