Home

tuomaristo läpinäkyvä Juggling jalkapallo syöttöpiste Kuvernööri Nopeasti Mene piiriin

Ranska eteni tyylikkäällä voitolla puolivälieriin | Ilkka-Pohjalainen

Tappio olisi katastrofi" – kritiikkimyrskyn silmään joutunut Ruotsi voi  tänään pudota jalkapallon mutasarjaan
Tappio olisi katastrofi" – kritiikkimyrskyn silmään joutunut Ruotsi voi tänään pudota jalkapallon mutasarjaan

Kampuksen Dynamo ry - Jalkapallo - null - Miesten futsalin EM-kisat:  perjantaina välierät, Suomen komea kisataival paketissa
Kampuksen Dynamo ry - Jalkapallo - null - Miesten futsalin EM-kisat: perjantaina välierät, Suomen komea kisataival paketissa

Portugalille avauskierroksella taipunut Ghana avasi MM-jalkapallossa  voittotilinsä E-Korean kustannuksella
Portugalille avauskierroksella taipunut Ghana avasi MM-jalkapallossa voittotilinsä E-Korean kustannuksella

Kouvolan Jalkapallo ry - KJP taisteli rinnalle ja ohi

Siellä pääsi namuttelemaan” – Helmarit murskasi Romanian

Sanni Franssi avasi kauden maalitilinsä - Palloliitto.fi

Manchester City ja Arsenal nauttivat kotona – Gerrard ja Lampard kohtasivat  managereina | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Manchester City ja Arsenal nauttivat kotona – Gerrard ja Lampard kohtasivat managereina | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Viime perjantain avausvoitto... - VG-62 Jalkapallo Edustus | Facebook

SJK käytti tehokkaasti MYPAn virhesuman | Yle

Jalkapallon MM-kisat: Ranska tyylillä jatkoon – puolivälieräparit selvillä  - MTVuutiset.fi
Jalkapallon MM-kisat: Ranska tyylillä jatkoon – puolivälieräparit selvillä - MTVuutiset.fi

PJK Naiset - OTTELURAPORTTI 30.9.2018 TP-49 - PJK 1-2 (0-1) Toijala on  usealle meille jo tutuksi muodostunut pelipaikka. Raportinkirjoittajan  autollinen kurvasikin ilman navigaattorin apuja tutulle kentälle, jossa oli  hiljaista kuin Toijalan keskustassa
PJK Naiset - OTTELURAPORTTI 30.9.2018 TP-49 - PJK 1-2 (0-1) Toijala on usealle meille jo tutuksi muodostunut pelipaikka. Raportinkirjoittajan autollinen kurvasikin ilman navigaattorin apuja tutulle kentälle, jossa oli hiljaista kuin Toijalan keskustassa

Valmentaja Sassarini esitti FC Jazzille toiveen, jonka joukkue myös  toteutti – Waltteri Riihimäen hattutemppu nosti porilaiset lohkon kärkeen -  Urheilu - Satakunnan Kansa
Valmentaja Sassarini esitti FC Jazzille toiveen, jonka joukkue myös toteutti – Waltteri Riihimäen hattutemppu nosti porilaiset lohkon kärkeen - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jalkapallon Mestarien liigassa nähtiin Sporting-vahdilta sysimusta  23-minuuttinen | Yle Urheilu
Jalkapallon Mestarien liigassa nähtiin Sporting-vahdilta sysimusta 23-minuuttinen | Yle Urheilu

Everton taisteli tasapelin, mutta isäntäjoukkue Leicester nousi  putoajanpaikalta | Urheilu | Itä-Häme
Everton taisteli tasapelin, mutta isäntäjoukkue Leicester nousi putoajanpaikalta | Urheilu | Itä-Häme

Manchester City ja Arsenal nauttivat kotona - Jalkapallo - Aamulehti

TPS-tarinat: Santeri Haarala nauttii pelaamisesta vaikean viime kauden  jälkeen - FC TPS
TPS-tarinat: Santeri Haarala nauttii pelaamisesta vaikean viime kauden jälkeen - FC TPS

Onko maalivahdin pituudella väliä? - Palloliitto.fi

Huuhkajat tasapeliin Romanian kanssa – Pukin johtomaali ei riittänyt  vieraiden paineessa | Urheilu | Uusimaa
Huuhkajat tasapeliin Romanian kanssa – Pukin johtomaali ei riittänyt vieraiden paineessa | Urheilu | Uusimaa

Arsenal vaikeuksitta vierasvoittoon – sarjajumbo Southampton juhli Old  Traffordilla | Urheilu | Itä-Häme
Arsenal vaikeuksitta vierasvoittoon – sarjajumbo Southampton juhli Old Traffordilla | Urheilu | Itä-Häme

EM-kisojen paras maalintekijä: Cristiano Ronaldo

Häcken ei pystynyt varmistamaan jatkopaikkaansa Mestarien liigassa,  Kosolalle 90-minuuttinen | Urheilu | Yle
Häcken ei pystynyt varmistamaan jatkopaikkaansa Mestarien liigassa, Kosolalle 90-minuuttinen | Urheilu | Yle

Kumu Jalkapallo | Kouvola

Ruotsi oli tyly isäntä: Huuhkajille selkeä 0–2-tappio Tukholmassa - Urheilu  | HS.fi
Ruotsi oli tyly isäntä: Huuhkajille selkeä 0–2-tappio Tukholmassa - Urheilu | HS.fi