Yllätys-Hurtat

Lieksan Hurtille niukka tappio sarjakärkeä vastaan - Lieksan Lehti

Miesten jalkapallon Vitonen Ylämyllyn Yllätys - Lieksan Hurtat Ma 23.5.2022  klo 19.30 Paloaukealla
Miesten jalkapallon Vitonen Ylämyllyn Yllätys - Lieksan Hurtat Ma 23.5.2022 klo 19.30 Paloaukealla

Lieksan Hurtat jalkapallo - Tiukkojen vierastappioiden sarja jatkui tänään  joensuussa kun JoPS onnistui kovan taistelun jälkeen lopulta kaatamaan  Hurtat luvuin 2-1 (1-0). Muutaman viikon tauon jälkeen vastaan tulee  Ylämyllyn Yllätys, josta toivottavasti
Lieksan Hurtat jalkapallo - Tiukkojen vierastappioiden sarja jatkui tänään joensuussa kun JoPS onnistui kovan taistelun jälkeen lopulta kaatamaan Hurtat luvuin 2-1 (1-0). Muutaman viikon tauon jälkeen vastaan tulee Ylämyllyn Yllätys, josta toivottavasti

Keltaisia kortteja suorastaan sateli, mutta Lieksan Hurtat taisteli  tasapelin Joensuussa - Lieksan Lehti
Keltaisia kortteja suorastaan sateli, mutta Lieksan Hurtat taisteli tasapelin Joensuussa - Lieksan Lehti

Edustusjoukkue » Lieksan Hurtat

Jalkapallo » Lieksan Hurtat

Katso videolta Eetu Lehikoisen voittomaali: Lieksan Hurtille voitto 4-3  kärkijoukkue JoPS:sta - Lieksan Lehti
Katso videolta Eetu Lehikoisen voittomaali: Lieksan Hurtille voitto 4-3 kärkijoukkue JoPS:sta - Lieksan Lehti

Lieksan Hurtat jalkapallo - Tervetuloa futiskouluun! | Facebook

Hurtta historiaa » Lieksan Hurtat

Lieksan Hurtat taipui sarjakärjen käsittelyssä: Katso kuvagalleria  ottelusta! - Lieksan Lehti
Lieksan Hurtat taipui sarjakärjen käsittelyssä: Katso kuvagalleria ottelusta! - Lieksan Lehti

Lieksan Hurtat jalkapallo

Hurtat avasi kauden voitolla - Lieksan Lehti

Hurtat - Twitter Search / Twitter

Uutiset - Lieksan Lehti

Lieksan Hurttien nuori maalitykki Eetu Lehikoinen haaveilee  maajoukkueurasta Huuhkajissa - Lieksan Lehti
Lieksan Hurttien nuori maalitykki Eetu Lehikoinen haaveilee maajoukkueurasta Huuhkajissa - Lieksan Lehti