Home

huonekalut Tummentaa virnisteli amerikkalaisen jalkapallon euroopan mestaruus Taaksepäin brändi portti

Onko Suomesta jenkkifutiksen Euroopan mestariksi? – Analyysi: Tällainen on  illalla ratkaisupelissä vastaan asettuva Ranska | Urheilu | Keski-Uusimaa
Onko Suomesta jenkkifutiksen Euroopan mestariksi? – Analyysi: Tällainen on illalla ratkaisupelissä vastaan asettuva Ranska | Urheilu | Keski-Uusimaa

Historia - Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry

Amerikkalaisen jalkapallon EM-lopputurnaus käynnistyy sunnuntaina Vantaalla  - palaako Suomi mitalikantaan? - ePressi
Amerikkalaisen jalkapallon EM-lopputurnaus käynnistyy sunnuntaina Vantaalla - palaako Suomi mitalikantaan? - ePressi

Suomi antoi Ruotsille selkäsaunan amerikkalaisen jalkapallon MM-kisoissa -  Urheilu | HS.fi
Suomi antoi Ruotsille selkäsaunan amerikkalaisen jalkapallon MM-kisoissa - Urheilu | HS.fi

Amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisat käyntiin huomenna Vantaalla -  AlfaTV Uutiset
Amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisat käyntiin huomenna Vantaalla - AlfaTV Uutiset

Amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisat 2022 järjestetään Vantaalla  heinä-elokuun vaihteessa - ePressi
Amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisat 2022 järjestetään Vantaalla heinä-elokuun vaihteessa - ePressi

NFL-miljonäärin yksityiskone ja mestaruusjuhlat vaihtuivat  maajoukkuepaitaan – Tytti Kuusinen haluaa palauttaa Suomen MM-mitaleille  kotikisoissa
NFL-miljonäärin yksityiskone ja mestaruusjuhlat vaihtuivat maajoukkuepaitaan – Tytti Kuusinen haluaa palauttaa Suomen MM-mitaleille kotikisoissa

Myyrmäkeläinen pelinrakentaja kisaa Euroopan mestaruudesta  kotikaupungissaan: ”Tuntuu ihan loistavalta” - Vantaa-kanava
Myyrmäkeläinen pelinrakentaja kisaa Euroopan mestaruudesta kotikaupungissaan: ”Tuntuu ihan loistavalta” - Vantaa-kanava

EM-Kisat - Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry

Suomi kukisti Iso-Britannian jenkkifutiksessa – maajoukkue voiton päässä EM-finaalista  – Päivän Lehti
Suomi kukisti Iso-Britannian jenkkifutiksessa – maajoukkue voiton päässä EM-finaalista – Päivän Lehti

Suomen naisten amerikkalaisen jalkapallon maajoukkue otti jälleen  MM-mitalin - Urheilu - Ilta-Sanomat
Suomen naisten amerikkalaisen jalkapallon maajoukkue otti jälleen MM-mitalin - Urheilu - Ilta-Sanomat

NFL siirtyy C Moren tarjontaan kolmen vuoden sopimuksella - MTVuutiset.fi

Suomi murskasi Britannian amerikkalaisen jalkapallon EM-ottelussa  Myyrmäessä - Päivän lehti 30.7.2018 | HS.fi
Suomi murskasi Britannian amerikkalaisen jalkapallon EM-ottelussa Myyrmäessä - Päivän lehti 30.7.2018 | HS.fi

Ranska voitti Myyrmäessä jenkkifutiksen EM-kultaa - Suomi kaatoi  pronssiottelussa Ruotsin
Ranska voitti Myyrmäessä jenkkifutiksen EM-kultaa - Suomi kaatoi pronssiottelussa Ruotsin

Amerikkalaisen jalkapallon MM-kilpailut Myyrmäen jalkapallostadionilla  30.7. – 7.8.2022. | Vantaa
Amerikkalaisen jalkapallon MM-kilpailut Myyrmäen jalkapallostadionilla 30.7. – 7.8.2022. | Vantaa

Suomi nappasi jälleen jenkkifutiksen EM-pronssia – pelinrakentaja Miro  Kadmiry jätti lajille voitokkaat jäähyväiset | Urheilu | Etelä-Suomen  Sanomat
Suomi nappasi jälleen jenkkifutiksen EM-pronssia – pelinrakentaja Miro Kadmiry jätti lajille voitokkaat jäähyväiset | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Suomi nappasi jälleen jenkkifutiksen EM-pronssia – pelinrakentaja Miro  Kadmiry jätti lajille voitokkaat jäähyväiset - Urheilu | HS.fi
Suomi nappasi jälleen jenkkifutiksen EM-pronssia – pelinrakentaja Miro Kadmiry jätti lajille voitokkaat jäähyväiset - Urheilu | HS.fi

Suomen naiset voittivat amerikkalaisen jalkapallon Euroopan mestaruuden  yhden pisteen erolla
Suomen naiset voittivat amerikkalaisen jalkapallon Euroopan mestaruuden yhden pisteen erolla

Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura  Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa
Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa